Stoel betawi gelung

Eetkamerstoel

De eethoek is een van de belangrijkste ruimtes in je woning. Bij Troedoor hebben we ontzettend veel meubels die de uitstraling van je woning nog warmer kunnen maken! Bij ons ben je dus ook absoluut aan het juiste adres voor een mooie eetkamerstoel.

Wij hebben ons gespecialiseerd in meubels in de Indonesische stijl en van teak. Dit komt omdat de eetkamerstoel van Troedoor in Indonesië zelf worden ontwikkeld. Hierdoor hebben we altijd een ruime collectie prachtige meubels op voorraad. Wij zijn groot liefhebbers van de Indonesische stijl vanwege de warme uitstraling van de meubels. We zijn ervan overtuigt dat de meubels in geen enkele woning zullen misstaan. Zoek jij ook nog andere meubels? Ook dan kun je een beroep doen op ons assortiment

Bezoek onze showroom

In onze webshop krijg je al een vrij goed beeld van hoe de meubels er in het echt uit zouden zien. Toch geven veel mensen er de voorkeur aan om de meubels ook eerst even met eigen ogen te kunnen bekijken. Dat snappen we bij Troedoor heel goed. We hebben dan ook een prachtige en grote showroom van 10.000 m². Hier kun je inspiratie opdoen voor je eigen woning en je krijgt een goed beeld van hoe onze meubels eruit zien. Wil je een eetkamerstoel bestellen, vind je hier hoogstwaarschijnlijk ook een mooie bijpassende eettafel.

Weet je niet goed welke meubels het best bij jouw interieur passen? Neem dan even contact met ons op of bezoek ook dan de showroom. Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Neem ook voor andere vragen gerust contact met ons op.