Bankstel

Een nieuw bankstel kan de uitstraling van je interieur compleet veranderen. Bij Troedoor hebben we verschillende bankstellen in onze collectie. Daarom vind je hier altijd een bankstel dat goed bij je past.

Nu in augustus: bij aanschaf van een bankstel krijg je gratis All In House Service. Dat is 5 jaar lang zorgeloos genieten.  Zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof of het leer wordt gemorst, is er een oplossing. Professionele servicemedewerkers bezoeken je aan huis en lossen dit probleem op zonder verdere servicekosten.

We doen er alles aan om je met onze webshop een zo goed mogelijk beeld van onze meubels te geven. Toch kan het soms prettig zijn om een meubelstuk met eigen ogen te bekijken. Wil je een bankstel en/of onze andere meubels met eigen ogen bekijken? Of wil je je eigen bankstel samenstellen met bepaalde kleuren of in een bepaalde grootte? Kom dan langs in onze showroom met 19 stijlkamers. Onze showroom van 10.000 m² is erg warm ingericht. Zo krijg je een beeld van hoe de meubels er in een goed ingerichte woning uit zouden zien.