Wandversiering Olifant S

52.50

VoorraadOp voorraad

Over Wandversiering Olifant S

Een super leuke wandversiering. Een goudkleurige modern gemaakte olifanten hoofd. Dit staat prachtig op elke wand. Erg leuk in combinatie met andere wandversieringen, zoals klokken, schilderijen of manden

Afmetingen & details

SKU

13824

Afmetingen

12x33x37,5

Binnen of Buiten

Binnen

Kleur

Goud

Materiaal

Polystone

Merk

Country Field

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer