Wandtafel SMG

945.00

VoorraadOp voorraad

Over Wandtafel SMG

Wandtafel met een verweerd ijzeren onderstel. Het gerecyclde teakhouten blad is glad van structuur en is afgewerkt met een waslaagje waardoor er verschillende kleuren op het blad zichtbaar zijn. Elk blad ziet er anders uit. De wandtafel heeft 3 laden op ijzeren geleiders

Afmetingen & details

SKU

10350

Aantal lades

3

Afmetingen

140x45x75

Teaksoort

Dengkleh met ijzer

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer