Wandtafel Retro

525.00

VoorraadOp voorraad

Over Wandtafel Retro

Teakhouten wandtafel van glad gerecycled teakhout. De retro stijl verwijst naar de jaren 70. Het blad en de zijkanten zijn verjongd. De ronde tapse poten staan iets naar buiten toe. De wandtafel heeft 1 lade. Op ijzeren geleiders. Het frontje van de lade is licht geborsteld kasar teakhout.

Afmetingen & details

SKU

10397

Teaksoort

Halus

Afmetingen

120x45x79

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer