Wandtafel Java besi

789.00

VoorraadOp voorraad

Over Wandtafel Java besi

Teakhouten wandtafel van dengkleh Teakhout. Dit is gerecycled teakhout met een licht grijze nerf in het blad. Het tafelblad heeft een rustige uitstraling. Het blad is 3 cm dik. De wandtafel heeft een zwart ijzeren frame van 3×3 met in het midden 4 laden met een ijzeren komgreep. De onderplank betstaat uit latjes in het ijzeren frame.

Afmetingen & details

SKU

12115

Teaksoort

Dengkleh

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer