Wandtafel Consul Kasar

525.00789.00

Over Wandtafel Consul Kasar

Wandtafel van geborsteld kasar teakhout. Door het borstelen van het teakhout komen de natuurlijke olien naar boven waardoor het hout een warme uitstraling heeft. De wandtafel heeft grote laden met een komgreep en daaronder nog een onderplank.

Afmetingen & details

Aantal lades

2, 3, 4

Afmetingen

Vanaf 100x40x78 tot en met 200x40x78

Teaksoort

Kasar

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer