Wanddecoratie Emoe

110.00

VoorraadOp voorraad

Over Wanddecoratie Emoe

Een super leuke wandversiering. Het is een goudkleurige hals van een emoe. Dit staat prachtig op elke wand. Erg leuk in combinatie met andere wandversieringen, zoals klokken, schilderijen of manden

Afmetingen & details

SKU

13709

Afmetingen

Vanaf 24 tot en met5×72

Binnen of Buiten

Binnen

Kleur

Goud

Materiaal

Metaal / Nikkel, Polystone

Merk

Country Field

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer