Teak tuintafel Rina ovaal

1,785.002,199.00

Over Teak tuintafel Rina ovaal

Stijlvol! De Rina tafel is uit gerecycled geborsteld teakhout. De combinatie van het teakhouten blad en de teakhouten spinpoot zorgt voor een robuuste uitstraling. Dat is niet alleen stijlvol, maar zorgt ook voor extra stevigheid. Het teakhouten gerecyclede tafelblad is 5 cm massief teakhout.

Afmetingen & details

Afmetingen

240x120x78, 300x130x78

Merk

J&E

Teaksoort

Kasar

Vorm

Ovaal

Woonstijl

Buiten / tuin

Kleur

Onderstel teakhout

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer