Teak tuintafel Rina ovaal antraciet

1,890.002,520.00

Over Teak tuintafel Rina ovaal antraciet

Stijlvol! De Rina tafel is vervaardigd uit een aluminium onderstel met een gerecycled teak blad. Deze combinatie zorgt voor een robuuste uitstraling. Het antraciet aluminium onderstel is een spinpoot, dat is niet alleen stijlvol, maar zorgt ook voor extra stevigheid. Het teakhouten gerecyclede tafelblad is 5 cm massief teakhout.

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 240x120x78 tot en met 300x130x78

Merk

J&E

Teaksoort

Kasar

Vorm

Ovaal

Woonstijl

Buiten / tuin, Industrieel

Kleur

Onderstel antraciet aluminium

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer