Teak tuintafel Mata Hari

735.00

VoorraadOp voorraad

Over Teak tuintafel Mata Hari

Mooie rond teakhouten tuintafel. Het blad lijkt op een zon doordat de latten naar het midden toe lopen. Het blad is 3 cm dik. Makkelijke teakhouten tuitafel die niet enorm zwaar in gebruik is.

Afmetingen & details

SKU

13621

Afmetingen

Dia 140 cm

Merk

J&E

Teaksoort

Halus

Vorm

Rond

Woonstijl

Buiten / tuin

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer