Teak tuintafel KVS

1,995.002,415.00

Over Teak tuintafel KVS

Mooie landelijke tuintafel in dengkleh hout met een koprregel. Bladdikte is aan de buitenzijde 6 cm dik en middenin 3 cm dik. Met een massieve kloosterpoot onder de tafel van 20 cm dik. De tafel is Knock down: Het blad, de poten en de lat ter bevestiging. Tussen de planken in het blad zit een gleuf waardoor water weg kan stromen.

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 200x100x78 tot en met 300x100x78

Merk

J&E

Teaksoort

Dengkleh

Vorm

Rechthoekig

Woonstijl

Buiten / tuin

Teak omschrijving

Dengkleh = gerecycled geleefd teakhout

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer