Teak tuintafel kasar mad

475.001,385.00

Over Teak tuintafel kasar mad

Heerlijke grove tuintafel van licht geborsteld teakhout. Door het borstelen van het teakhout komen de natuurlijke olien naar boven waardoor een mooie warme kleur wordt gekregen. Het blad heeft een kopse kant en tussen de bladen is een gleuf waardoor water weg kan lopen. Het blad is 3 cm dik. Onder het blad zit een scheen van 6 cm hoog. de poten zijn 10×10 cm

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 120x80x78 tot en met 80x80x78

Merk

J&E

Teaksoort

Kasar

Vorm

Rechthoekig

Woonstijl

Buiten / tuin

Tafelblad dikte

3 cm

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer