Teak tuinstoel Station

245.00285.00

Over Teak tuinstoel Station

De stationsstoel is van ousdsher een stoel welke in Indonesie bij een station buiten stond voor de mensen die wachten op een trein. Het is een stevige solide tuinstoel. De stoel is door het massieve teakhout zwaar en robuust. Het is een heerlijke tuinstoel, welke buiten kan blijven staan en geeft meer comfort met een kussen.

Afmetingen & details

Afmetingen

60x54x90, 63x54x90

Uitvoering

Met arm

Merk

J&E

Teaksoort

Halus, Kasar

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout, Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Hoogte armleuning

70 cm

Zithoogte

45 cm

Zit breedte

46 cm

Zit diepte

47 cm

Woonstijl

Buiten / tuin

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer