Teak tuinstoel Harti

189.00210.00

Over Teak tuinstoel Harti

Mooie elegante teakhouten tuinstoel welke stapelbaar is. Ideaal om inde winter op te bergen. De teak houten tuinstoel is wat makkelijker te hanteren omdat deze niet zo massief en robuust is. Dat maakt de tuinstoel rank en elegant. Voor de te teak tuinstoel kunnen ook kussens gebruikt worden.

Afmetingen & details

Afmetingen

59x62x89

Uitvoering

Met arm stapelbaar

Merk

J&E

Teaksoort

Halus, Kasar

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout, Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Hoogte armleuning

66 cm

Zithoogte

46 cm

Zit breedte

51 cm

Zit diepte

46 cm

Binnen of Buiten

Buiten

Woonstijl

Buiten / tuin

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer