Teak tuinstoel Erna

210.00

VoorraadNiet op voorraad
Levertijd3 maanden

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Over Teak tuinstoel Erna

Teakhouten tuinstoel welke stapelbaar is. De teakhouten tuinstoel is wat makkelijker te hanteren omdat deze niet zo massief en robuust is. Dat maakt de tuinstoel rank en elegant.

Afmetingen & details

SKU

11514

Afmetingen

58x67x89

Woonstijl

Buiten / tuin

Merk

J&E

Uitvoering

Met arm stapelbaar

Teaksoort

Halus

Thuisbezorging

Vraag naar de mogelijkheden

Tot 3 jaar garantie

Op onze teakmeubelen

Beoordeeld met een 9,6

Door 5044 klanten

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer