Teak tuinstoel Beaufort

249.00295.00

Over Teak tuinstoel Beaufort

Prachtige robuuste stevige teakhouten tuinstoel. De stoel is solide en volledig gemonteerd. De stoel kan buiten blijven staan. Deze zware teakhouten tuinstoel zit comfortabel, maar kan zeker ook gebruikt worden met een zitkussen. De zithoogte is 47 cm. De armhoogte is 66 cm

Afmetingen & details

Afmetingen

57x62x96

Merk

J&E

Uitvoering

Met arm

Teaksoort

Halus, Kasar

Hoogte armleuning

63 cm

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout, Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Zit breedte

48 cm

Zit diepte

48 cm

Zithoogte

47 cm

Binnen of Buiten

Buiten

Woonstijl

Buiten / tuin

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer