Teak tuinstoel Arya

265.00

VoorraadNiet op voorraad
Levertijd3 maanden

Over Teak tuinstoel Arya

Mooie moderne teakhouten tuinstoel. De teakhouten tuinstoel is stapelbaar. De teak houten tuinstoel is wat lichter in gewicht, waardoor deze makkelijk te hanteren is. Dat maakt de tuinstoel rank en elegant.

Afmetingen & details

SKU

12185

Afmetingen

58x51x87

Uitvoering

Met arm

Woonstijl

Buiten / tuin

Merk

J&E

Teaksoort

Halus

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer