Teak tuinbank Station

305.00645.00

Over Teak tuinbank Station

De teakhouten stationsbank is van oudsher een bank welke in Indonesië bij een station buiten stond voor de mensen die wachten op een trein. Deze modellen bankjes worden nu aangeboden in Lesung en Kasar Teak hout. De kasar bankjes zijn vergrijsd waardoor ze een geleefde uitstraling hebben. In de rugleuning kan als decoratie een afbeelding van een bloem of een vis zijn uitgesneden. De stationsbanken zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen buiten blijven staan.

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 100x56x90 tot en met 190x56x90

Teaksoort

Halus, Kasar

Merk

J&E

Hoogte armleuning

70 cm

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout, Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Zit diepte

47 cm

Zithoogte

45 cm

Binnen of Buiten

Binnen, Buiten

Woonstijl

Buiten

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer