Teak tuinbank Madura

789.00999.00

Over Teak tuinbank Madura

De tuinbank Madura heeft schuine poten. De tuinbank is van geborsteld kasar teakhout. Het blad is 5 cm massief dik. Tussen de planken zit een gleuf zodat water makkelijk weg kan.

Afmetingen & details

Afmetingen

250x42x45, 300x42x45

Woonstijl

Buiten

Merk

J&E

Teaksoort

Kasar

Binnen of Buiten

Buiten

Dikte hout

5 cm

Zit diepte

42 cm

Zithoogte

45 cm

Teak omschrijving

Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer