Teak tuinbank Kasar mad

265.00545.00

Over Teak tuinbank Kasar mad

Een super makkelijk en leuke teakhouten tuinbank welke perfect past bij de tuintafel kasar mad. Het blad heeft een kopse kant en tussen de bladen is een gleuf waardoor water weg kan lopen. Het blad is 3 cm dik. Onder het blad zit een scheen van 6 cm hoog. de poten zijn 8×8 cm. Vanaf 200 cm komt er een H profiel tussen de poten. Tot 200 cm heeft de bank alleen 4 pootjes.

Deze teakhouten tuinbank kan makkelijk los of bij een tafel geplaatsts worden. Maak m mooi af met kussentjes of een mooi plaid.

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 100x35x47 tot en met5

Merk

J&E

Teaksoort

Kasar

Teak omschrijving

Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Zithoogte

45 cm

Zit diepte

40 cm

Binnen of Buiten

Buiten

Woonstijl

Buiten

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer