Teak tuinbank Beaufort

445.00825.00

Over Teak tuinbank Beaufort

Stevige teakhouten tuinbank. De bank is solide en volledig gemonteerd. De bank kan het hele jaar door gewoon buiten blijven staan. Deze zware teakhouten tuinbank zit comfortabel, maar kan zeker ook gebruikt worden met een zitkussen. De zithoogte is 47 cm. De armhoogte is 66 cm

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 130x55x96 tot en met 240x55x96

Teaksoort

Halus

Merk

J&E

Hoogte armleuning

66 cm

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Zithoogte

47 cm

Zit diepte

48 cm

Binnen of Buiten

Buiten

Woonstijl

Buiten

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer