Tuin relaxfauteuil Indi

1,599.00

VoorraadOp voorraad

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Over Tuin relaxfauteuil Indi

De meest fantastisch relaxfauteuil Indi is er nu ook voor buiten. De outdoor relax stoel heeft een gasveer en is verstelbaar door een lichte druk in de rug als u erin zit. De stoel zit echt heerlijk comfortabel.  De stof is polyester waardoor het uitermate geschikt is voor buiten. De stoel kan buiten blijven staan, maar wij bieden bij de stoel, naast een lendenkussen, met een buitenhoes aan, voor een langere levensduur.

Afmetingen & details

SKU

13463

Woonstijl

Buiten modern

Merk

Chill Line

Thuisbezorging

Vraag naar de mogelijkheden

Tot 3 jaar garantie

Op onze teakmeubelen

Beoordeeld met een 9,6

Door 5044 klanten

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer