Teak tuintafel Madura

1,785.001,995.00

Over Teak tuintafel Madura

Heerlijk grote teakhouten tuintafel. De teakhouten tuintafel Madura heeft schuine poten. De tuintafel is van geborsteld kasar teakhout. De tafel is 5 cm massief dik. Tussen de planken zitten gleuven zodat water makkelijk weg kan.

Afmetingen & details

Afmetingen

250x100x78, 300x100x78

Merk

J&E

Teaksoort

Kasar

Vorm

Rechthoekig

Woonstijl

Buiten / tuin

Teak omschrijving

Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer