Teak tuinstoel Paris

265.00

VoorraadOp voorraad

Over Teak tuinstoel Paris

Elegant! Zo kunnen we de teakhouten stapelstoel voor in de tuin het beste omschrijven. De stoel is niet zwaar in gewicht en kan gestapeld worden. Massief glad teakhout. Een aanwinst voor elke tuin. Met een prachtig hoge rugleuning van 105 cm

Afmetingen & details

SKU

13623

Afmetingen

60x60x105

Teaksoort

Halus

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Hoogte armleuning

64 cm

Zithoogte

44 cm

Zit breedte

48 cm

Zit diepte

43 cm

Uitvoering

Met arm stapelbaar

Binnen of Buiten

Buiten

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer