Stationsbank 3 zits (1)

Tuinbank

Voor het aanschaffen van tuinbanken en andere teakmeubelen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé woonwinkel in Gelderland voor teakhouten meubelen en stijlvolle woonaccessoires. Ons assortiment is erg veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar een tuinmeubel of een ander maatwerk meubel, wij voorzien je graag van de juiste inspiratie.

Wij hebben namelijk de beschikking over een showroom van maar liefst 10.000 m2 groot. Deze showroom staat volledig in het teken van teakmeubelen die te kwalificeren vallen authentiek met hoogwaardige kwaliteit. In onze showroom zijn 19 sfeerkamers aanwezig. Hierdoor krijg jij voldoende wooninspiratie om jouw droominrichting te realiseren. Ben jij op zoek naar een tuinbank die aansluit bij jouw wensen? Kom gerust langs in onze showroom, onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de juist tuinbank.

Een tuinbank online kopen bij Troedoor

Als je op zoek bent naar een tuinbank is er een mogelijkheid om langs in onze winkel te komen, maar het is ook mogelijk om online de bestelling door te voeren. Wij hebben namelijk niet alleen een prachtige showroom, maar ook een mooie webshop. Dankzij diverse samenwerkingen kunnen wij keer op keer ons assortiment vernieuwen waardoor wij continue het beste en meest unieke assortiment op het gebied van teakmeubelen beschikbaar hebben. Wist je trouwens dat al onze meubels worden gemaakt van plantageteak of gerecycled teak in onze eigen fabrieken in Indonesië? Kortom als je op zoek bent naar een tuinbank, weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Heb jij vragen over onze tuinbanken?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij hechten veel waarde aan service en kunnen al jouw vragen telefonisch beantwoorden. Tevens verzenden wij onze producten gratis. Haal jij jouw aankoop liever bij ons op? Dan kan dat uiteraard ook.