Teak tuinbank banaan

619.00

VoorraadOp voorraad

Over Teak tuinbank banaan

Een fantastisch massief teakhouten tuinbank die half rond is. Vandaar de naam banaan. De teakhouten tuinbank is een stevige solide bank en een aanwinst voor tuin, terras of balkon. Geïnteresseerd? Kom snel langs en laat je verrassen wat voor teakhouten tuinassortiment Troedoor voor je heeft.

 

Afmetingen & details

SKU

12481

Binnen of Buiten

Buiten

Merk

J&E

Teaksoort

Halus

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer