teak houten eettafel retro

Teak eettafel

De eettafel is een van de belangrijkste meubels in huis. Dit is namelijk de plek waar je met je gezinsleden de dag bespreekt. Rondom de eettafel vinden de leukste en belangrijkste gesprekken plaats. Het is dan ook van belang dat je eettafel warmte uitstraalt en dat de look je bevalt. Bij Troedoor vind je altijd een mooie teak eettafel die aan deze eisen voldoet. Wij hebben voornamelijk meubels van teak en meubels in Indonesische stijl. Deze meubels stralen extra veel warmte uit.

Ben jij op zoek naar een nieuwe teakhouten eetkamertafel? Bij Troedoor hebben we een ruim assortiment prachtige teakhouten eetkamertafels voor een authentieke, warme sfeer in je eethoek. Bovendien, als je voor 31 juli 2021 naar onze showroom komt, profiteer je van 10% korting! Download nu de kortingsbon. 

Wil je jouw toekomstige teak eettafel en de rest van ons aanbod graag met eigen ogen kunnen zien? Dan raden we je aan om bij onze showroom langs te gaan. Wij hebben een grote showroom van 10.000 m². Deze showroom staat in het teken van beleving. Je ziet hier direct hoe de meubels er in een sfeervol ingerichte ruimte uit zouden zien. Zo kun je dus ook het best beoordelen of de meubels die je wilt bestellen goed in jouw woning zouden passen.

Een eettafel bestellen

Wil je een eettafel bij ons bestellen, dan kan dat ook gewoon in onze webwinkel. Bestel je bij ons, dan kun je altijd zeker zijn van een uitstekende klantenservice. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag als je niet zo goed weet wat goed bij jouw inrichting past. Bij ons bestel je dus een kwalitatieve en mooie tafel met een warme uitstraling, maar ook kun je zeker zijn van de beste service.

Heb je vragen over een eettafel of over onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op.