Filters

Afmetingen

Filters

Teak tafels

Ben jij op zoek naar een prachtige teak tafel die de sfeer in je woning echt verbeterd ? Bekijk dan snel ons assortiment online of in onze showroom. Wij bieden voornamelijk teak meubelen in Indonesische stijl aan. Deze meubels stralen ontzettend veel warmte uit.

Veel mooie en stevige tafels

Een warme inrichting is natuurlijk zeer belangrijk in je woonkamer en in de eetkamer. Een mooie teak tafel kan dan ook een enorm verschil maken. Wij hebben diverse eettafels, salontafels en wandtafels. Eet jij voortaan met je gezin rondom een sfeervolle teakhouten tafel in Indonesische stijl? Of ben je op zoek naar een gezellige teakhouten salontafel? Bij Troedoor vind je de tafel die perfect aansluit op jouw wensen en echt past bij jouw thuis!

Bij Troedoor hebben we ontzettend veel mooie en stevige teak tafels. De meubels bestel je met het grootste gemak in onze webwinkel. Vind je het prettig om de meubels eerst eens met eigen ogen te zien, dan kun je ook langskomen in onze showroom. In onze showroom van 10.000 m² met 19 stijlkamers kun je veel inspiratie opdoen. Onze showroom staat helemaal in het teken van beleving en we hebben de showroom dan ook erg warm ingericht in diverse stijlen. In onze showroom zul je merken dat er verschillende teak tafels opgesteld staan waardoor jij in een oogopslag direct kunt zien of de tafel bij jou past of niet. Mocht je er niet uitkomen, vraag het gerust aan een van de specialisten.

Bestel je een van onze tafels, dan kun je zeker zijn van de beste service. We denken graag met je mee als je nog niet zo goed weet wat voor tafel het best bij je past.