Teak tafelblad ovaal

1,575.002,750.00

Over Teak tafelblad ovaal

Ook op zoek naar zo’n mooie ovale teakhouten eettafel, maar wil je zelf de poot erbij zoeken? Dat kan! Troedoor heeft lossen teakhouten tafelbladen. De poot kan er naar wens worden bijgezocht in ijzer of hout. De ovale teakhouten tafelbladen zijn op 5 en 6 cm dik en zijn massief. Aan de onderkant zitten ijzeren klampen in het houten om te werken van het tafelblad zoveel mogelijk tegen te gaan.

Geïnteresseerd? Kom langs in onze showroom en laat je verassen door de mogelijkheden van losse tafelbladen en losse poten.

Afmetingen & details

Binnen of Buiten

Binnen

Dikte hout

5 cm, 6 cm

Teaksoort

Dengkleh, Kasar

Teak omschrijving

Dengkleh = gerecycled geleefd teakhout, Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Afmetingen

Vanaf 220x110x5 tot en met 300x130x6

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging.┬á

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer