Teak loungestoel Baru

479.00

VoorraadOp voorraad

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Over Teak loungestoel Baru

Prachtig elegante teakhouten loungestoel. De stoel is gemaakt van van glad gerecycled teakhout en is prachtig bij de grijze kussens. De leuning is vierkant en rank waardoor elegant. De uitstraling is, een comfortabele loungestoel en toch niet te groot. De kussens zijn waterafstotend. Maar we raden aan de kussen bij regen binnen te leggen.

De stoel is ook als set verkrijgbaar met de loungebank Baru.

Afmetingen & details

SKU

13625

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Teaksoort

Halus

Merk

J&E

Binnen of Buiten

Buiten

Afmetingen

90x81x79

Thuisbezorging

Vraag naar de mogelijkheden

Tot 3 jaar garantie

Op onze teakmeubelen

Beoordeeld met een 9,6

Door 5044 klanten

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer