Teak loungebank Baru

935.00

VoorraadOp voorraad

Over Teak loungebank Baru

Prachtig elegante teakhouten loungebank. De bank is gemaakt van van glad gerecycled teakhout en is prachtig bij de grijze kussens. De leuning is vierkant en rank waardoor elegant. De uitstraling is, een comfortabele loungebank en toch niet te groot. De kussens zijn waterafstotend. Maar we raden aan de kussen bij regen binnen te leggen.

De bank is ook als set verkrijgbaar met de loungestoel Baru.

Afmetingen & details

SKU

13626

Afmetingen

200x81x79

Teaksoort

Halus

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Kleur kussen

Antraciet

Merk

J&E

Binnen of Buiten

Buiten

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer