Teak eettafel SMG Ovaal

Over Teak eettafel SMG Ovaal

Een mooie industriële ovale teakhouten eettafel met een verweerd ijzeren onderstel. Het gerecyclede teakhouten blad is glad van structuur en is afgewerkt met een waslaagje waardoor er verschillende kleuren op het blad zichtbaar zijn. Blad is 4 cm massief, spinpoot is 18×4

Afmetingen & details

Afmetingen

240x110x78

Binnen of Buiten

Binnen

Dikte hout

4 cm

Knock Down

Ja

Merk

J&E

Teaksoort

Dengkleh

Teak omschrijving

Dengkleh = gerecycled geleefd teakhout

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer