Teak eettafel Besi

1,039.001,459.00

Over Teak eettafel Besi

Een prachtige robuuste industriële teakhouten eettafel. De eettafel is gemaakt in licht erosie teakhout. Het teakhout is grof geborsteld. Door het borstelen van het teakhout komen de natuurlijke oliën die in het hout zitten naar boven waardoor het hout een warme uitstraling krijgt. Het tafelblad is 5 cm massief. Het onderstel bestaat uit zwart ijzeren poten van 6x 4 cm. Een makkelijke eetkamertafel waarbij ook makkelijk aan de kopkanten gezeten kan worden.

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 180x90x78 tot en met 260x100x78

Teaksoort

Erosie

Teak omschrijving

Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Dikte hout

4 cm

Merk

Take Teak

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer