tv meubels

Teak tv-meubels

Een tv-meubel is niet langer meer dat kleine tafeltje waar je je tv op plaatst. Tv-meubels zijn échte meubelstukken die mede de uitstraling van je interieur bepalen. Kies voor volledig teakhout of hout in combinatie met metaal. Voor een stoer interieur waar je nog andere metalen elementen hebt, kun je kiezen voor een tv-meubel in hout met metalen poten bijvoorbeeld.

Industriële tv-meubels

Een tv meubel met een industriële look is een echte eye-catcher in jouw interieur. Wij hebben in ons assortiment veel industriële tv-meubels in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar iets met laden of met klapdeuren? Wij hebben waar jij naar op zoek bent in ons assortiment! Bekijk ons aanbod aan industriële tv-meubels en vind iets wat bij jou past. Naast deze tv-meubels zijn er namelijk nog veel meer meubels waarmee je jouw woonkamer uitstraling kunt geven, denk aan teak tafels, teak kasten of teak dressoirs

Bekijk de tv-meubels in onze woonwinkel

Bij Troedoor hebben we ontzettend veel mooie en verschillende tv-meubels. De meubels bestel je met het grootste gemak in onze online shop. Vind je het prettig om de meubels eerst met eigen ogen te zien, dan kun je ook langskomen in onze woonwinkel. In onze showroom van 10.000 m² met 19 stijlkamers kun je veel inspiratie opdoen. Onze woonwinkel in Heteren staat helemaal in het teken van beleving, elke stijlkamer is een nieuwe beleving. Je vindt in bijna elke stijlkamer een unieke tv-meubel, waardoor jij meteen kunt zien hoe een tv-meubel er in een woonkamer uitziet. 

Maatwerk teak tv-meubels

Heb je specifieke wensen over je nieuwe tv-meubel? Bij Troedoor kun je ook terecht voor maatwerk tv-meubels. Wat houdt maatwerk in? Denk bijvoorbeeld aan andere afmetingen of afwerkingen. Ben je hier nieuwsgierig naar? Je kunt online een afspraak maken, naar onze woonwinkel komen waar we onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden bespreken, of onze adviseurs komen bij jou thuis! 

De perfecte tv-meubel in jouw woonkamer

De keuze voor de perfecte teak tv-meubel hangt van een aantal factoren af. Natuurlijk wil je dat je jouw tv erop kwijt kunt, maar het hangt er ook vanaf wat je in dit tv-meubel wilt gaan opbergen. Kies je voor een tv-meubel die helemaal open is, helemaal dicht of allebei? Heb je liever lades of schuifdeuren? Dit zijn belangrijke keuzes die mede bepalen welke tv-meubel het beste past bij jou! Ook is het belangrijk om rekening te houden met de rest van je interieur. Heb je veel andere soorten hout in je woonkamer? Heb je al veel hout met metaal? 

Teak tv-meubels in retro stijl

Heb jij jouw woning ingericht in de retrostijl? Met opvallende kleuren, typerende smalle pootjes en bijzonder blikvangers. Retro en vintage is helemaal terug! Retro meubels zijn nieuwe meubels met een oude uitstraling. Bij Troedoor kun je ook terecht voor retro tv-meubels. De tv-meubels zijn van glad gerecycled of massief teakhout met schuine pootjes.

Tv-meubel onderhouden

Elke tv-meubel van teakhout is uniek. Teakhout is een natuurproduct. Daarom is het ook natuurlijk dat het teakhout noesten en/of oneffenheden kan vertonen. Dit is typerend voor dit soort hout Het oppervlakte wordt gladder door het gebruik, de natuurlijke olie komt naar boven, het teakhout zal wat donkerder worden en je gaat in de loop der tijd gebruikssporen zien. Vind je toch dat de gebruikssporen te erg worden en wil je het meubel reinigen? Dan kan dat met groene zeep, soda of lijnzaadolie. Lees meer over het onderhoud van teakhout binnen.