tv meubels

Teak tv-meubels

Het tv meubel is natuurlijk een prachtige meubel waar jouw televisie op staat. Daarnaast is het ook de ideale meubel om spullen in op te bergen. De teak tv-meubel is in veel woonkamers namelijk het middelpunt van de kamer. Het doet dus veel met de uitstraling van een woonkamer, echter is het ook belangrijk dat het tv-meubel functioneel is. Je wilt hier natuurlijk ook je apparatuur, snoeren en overige spullen in kwijt kunnen. Het kiezen van een authentieke teak tv-meubel is in dit geval de perfecte oplossing.

Ruim assortiment aan teak tv-meubels

Wij hebben tv-meubels in verschillende vormen en formaten. Mocht jij benieuwd zijn naar de producten uit ons assortiment, kom dan eens langs in onze showroom. Wij hebben namelijk een prachtige showroom van maar liefst 10.000 m2. In deze showroom vind je 19 sfeerkamers waar je inspiratie op kunt doen.

Als je besluit om een tv meubel aan te schaffen van teak weet je zeker dat je een prachtig houten meubel zult aanschaffen. De meubels van teak zijn namelijk zeer authentiek. Daarnaast worden alle meubels van Troedoor in eigen fabriek gefabriceerd die in Indonesië gevestigd is. Hierdoor weet je zeker dat je meubels krijgt van de hoogst haalbare kwaliteit.  Onze showroom staat namelijk ook in het teken van Indonesië. Wij zijn namelijk de grootste aanbieder van teak meubels in Nederland. Deze meubels zijn afkomstig uit Indonesië. Het land waar wij gek op zijn.