Dressoirs

Teak dressoirs

Een teak dressoir kopen is iets wat je om meerdere redenen kunt doen. Zo wordt een dressoir in de eerste plaats gebruikt om spullen in op te bergen. Denk hierbij aan mooie accessoires die je wilt tentoonstellen. Je spullen staan hier niet alleen veilig, maar ook mooi in het zicht. Een dressoir kan je plaatsen in bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamer en in de hal. Mocht je op zoek zijn naar een prachtig dressoir van topkwaliteit? Dan staat Troedoor voor jou klaar. Wij zijn namelijk dé woonwinkel in Gelderland voor teakhouten meubelen en stijlvolle woonaccessoires. Als het gaat om teakmeubelen, dan kunnen wij zelfs met trots melden dat wij het grootste assortiment van Nederland hebben.

Vind je het lastig om online een dressoir te beoordelen? Kom dan langs in onze showroom showroom die voorzien is van 19 sfeerkamers. In onze showroom zijn tevens diverse interieuradviseurs aanwezig die je kunnen helpen om de juiste type dressoir aan te wijzen die aansluit bij jullie persoonlijke wensen. Mocht je een teak dressoir willen combineren met bijvoorbeeld en andere type meubel? Ook in dit geval ben je bij ons aan het juiste adres!

Online je dressoir kopen

Online shoppen behoort ook tot de mogelijkheden bij Troedoor. Naast onze indrukwekkende showroom hebben wij namelijk ook een geweldige webshop. In deze webshop kan je een kijkje nemen in ons assortiment. Ben jij online aan het shoppen en heb jij vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan namelijk klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.