Filters

Afmetingen

Filters
stoel endang (1)

Teak bureaus

Wil jij je werkplek efficiënt en warm inrichten? Kijk dan eens naar ons ruime aanbod teak bureaus. Wij hebben voornamelijk bureaus die gemaakt zijn van teak en veel van de bureaus hebben een Indonesische stijl. Bij Troedoor hebben we ons namelijk gespecialiseerd in deze stijl en bovendien zitten we onder één dak en werken we nauw samen met onze groothandel. Met onze bureaus bewijzen we dat je niet per se hoeft te werken in een kil en saai ingericht kantoor. Bestel je een van onze bureaus, dan blijft je werkplek er netjes uitzien, maar krijgt deze ook direct een warmere uitstraling. Dat is wel zo prettig, zeker als je veel tijd op je werkplek doorbrengt.

Ons assortiment bureaus

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Dan raden we je aan om eens langs te komen in onze showroom. In onze showroom van 10.000 m² kun je gelijk zien hoe de bureaus in een ingerichte ruimte zouden staan. Bovendien vind je in de showroom veel meubels in een vergelijkbare stijl. Zo kun je de ruimte gelijk helemaal compleet maken. De showroom staat helemaal in het teken van beleving.

Uiteraard hoef je niet per se langs onze showroom te gaan als je al een keuze gemaakt hebt. In dit geval kun je de tafel gewoon bestellen in onze webshop. Wil je het meubelstuk wel eerst nog even met eigen ogen kunnen zien? Dan raden we je aan om toch langs te komen in onze showroom.

Bestel je een van onze bureaus, dan kun je zeker zijn van de beste service. Wij denken te allen tijde graag met je mee. Weet je dus niet zo goed welk bureau bij jouw werkplek past, vraag het ons dan gerust. Behalve dat we je graag advies geven, bezorgen we de meubels ook gratis bij je thuis.