Sunbed lounger met kussen

769.00

VoorraadOp voorraad

Over Sunbed lounger met kussen

Heerlijk relaxen in de tuin op deze sunbed lounger. De lounger kan helemaal plat of alleen het ruggedeelte omhoog in verschillende standen. Ook kan het been gedeeltye worden geknikt in de knie op verschillende standen? Een drankje erbij? Dat kan met het uitschuiftafeltje onderaan de zitting. De lounger is makkelijk te verplaatsen door de wielen.

Afmetingen & details

SKU

12324

Merk

J&E

Teaksoort

Halus

Woonstijl

Buiten

Uitvoering

Verstelbaar

Kleur

Grijs

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer