10.000 m2 showroom
19 stijlkamers
Eigen fabricage
Bestel eenvoudig online
You are here: Home > Onze winkel

Store

Stap binnen bij Troedoor, sfeermakers in teak

De 10.000 m2 grote showroom in Heteren tovert in 19 sfeerkamers een wereld vol warm teak tevoorschijn, een wereld die doet denken aan de warme gastvrijheid van Indonesië, het thuisland van onze meubels. In combinatie met eigentijdse stoffen, stoer leer en stijlvolle accessoires zie je hier de nieuwste woontrends samenkomen.

 

Een authentiek Indonesisch huis vormt het hart van onze showroom. Het weerspiegelt de oorsprong van Troedoor en onze liefde voor de cultuur en de mensen uit Indonesië. Hier schuiven we graag aan tafel om jouw woonwensen te bespreken. Misschien wil je wel graag interieuradvies of laat je liever een meubel op maat maken? Het kan allemaal. Ook privé winkelen behoort tot de mogelijkheden. Kom gezellig langs, we zien je graag.

 

Voel je thuis bij Troedoor

Troedoor is een bijzondere woonwinkel, met hart voor meubels en mensen. Dat zie je terug in onze winkel en in onze werkwijze. We willen u niet zomaar een interieur verkopen, maar een beleving. Met meubels en woonaccessoires die in alle opzichten passen bij wie je bent en hoe je leeft. Je bent van harte welkom bij Troedoor.