Veel op voorraad
Snelle levertijd
Veilig online betalen
Groot aanbod meubelen
You are here: Home > Onze winkel

Store

Stap in de wereld van Troedoor en ontdek jouw eigen woonstijl

Wie binnenloopt bij Troedoor, stapt in een sfeervolle wereld met meubels van warm teak, in combinatie met eigentijdse stoffen, stoer leer en stijlvolle accessoires. Je vindt er verschillende stijlkamers met verrassende interieurideeën en actuele woontrends. Maar bovenal ervaar je de warme gastvrijheid die zo kenmerkend is voor Indonesië, het thuisland van onze teak meubels.

 

Een authentiek Indonesisch huis vormt het hart van onze showroom. Het weerspiegelt de oorsprong van Troedoor en onze liefde voor de cultuur en de mensen uit Indonesië. Hier schuiven we graag aan tafel om jouw woonwensen te bespreken. Misschien heb je meteen gezien wat je wilt. Of heb je inspiratie gekregen voor een meubel op maat. Wat je ook zoekt, bij Troedoor ontdek je jouw eigen stijl.

Voel je thuis bij Troedoor

Troedoor is een bijzondere woonwinkel, met hart voor meubels en mensen. Dat zie je terug in onze winkel en in onze werkwijze. We willen u niet zomaar een interieur verkopen, maar een beleving. Met meubels en woonaccessoires die in alle opzichten passen bij wie je bent en hoe je leeft. Je bent van harte welkom bij Troedoor.