Teak schommelstoel Beaufort

335.00

VoorraadOp voorraad

Over Teak schommelstoel Beaufort

Zie je jezelf al zitten in de tuin of op een veranda op deze prachtige stevige teakhouten schommelstoel. De stoel is solide en volledig gemonteerd. De stoel kan buiten blijven staan. Deze zware teakhouten tuinstoel zit comfortabel, maar kan zeker ook gebruikt worden met een zitkussen. 

Afmetingen & details

SKU

10920

Afmetingen

66x86x103

Merk

J&E

Uitvoering

Met arm

Teaksoort

Halus

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Hoogte armleuning

70 cm

Zithoogte

47 cm

Zit breedte

54 cm

Zit diepte

48 cm

Woonstijl

Buiten

Binnen of Buiten

Buiten

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer