Schaal Resa

139.00

VoorraadOp voorraad

Over Schaal Resa

Wat een plaatje deze prachtige goudkleurige schaal op pootjes. Deze apart ovaal gevormde schaal is prachtig op een dressoir of op de tafel. Maar ook heel mooi om bij een salontafel of bijzettafel neer te zetten. Leuk ook voor tijdschriften.

Afmetingen & details

SKU

13703

Afmetingen

31x43x14

Binnen of Buiten

Binnen

Kleur

Goud

Materiaal

Metaal / Nikkel

Merk

Country Field

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer