Schaal Casey L

215.00

VoorraadOp voorraad

Over Schaal Casey L

Wat een prachtige eyecatcher voor in je huis. Deze massieve zware goudkleurige schaal is echt een aanwinst. Decoreer m mooi met kaarsen of juist voor fruit? Maak de schaal op zoals jij dat wil.

De goudkleurige ronde schaal is op een voetje. Het materiaal is Metaal / nickel de voet kan eraf gedraaid worden.

Afmetingen & details

SKU

13705

Merk

Country Field

Kleur

Goud

Materiaal

Metaal / Nikkel

Afmetingen

62x62x29

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer