Teak salontafel Sophie

149.95

VoorraadOp voorraad

Over Teak salontafel Sophie

Teak én stijlvol, het zijn onze Sophie bijzettafeltjes. Met haar ronde vorm en stijlvolle ronde poten is het een blikvanger voor in uw tuin. Weet jij al een leuk plekje voor onze Sophie bijzettafel?

Afmetingen & details

SKU

14160

Afmetingen

50x50x45

Teaksoort

Kasar

Binnen of Buiten

Buiten

Merk

Hartman

Gewicht

6.7 kg

Afmeting verpakking

51x51x46

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer