Salontafel Memories

949.00

VoorraadOp voorraad

Over Salontafel Memories

Speelse salontafel van grof geborsteld kasar teakhout in combinatie met zwart ijzer. De twee massieve teakhouten bladen zijn 3 cm dik. Het zwart ijzeren onderstel is 1×1 cm

Afmetingen & details

SKU

13358

Afmetingen

120x80x45

Teaksoort

Kasar

Teak omschrijving

Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Maat ijzer

1×1 cm

Merk

Take Teak

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer