Salontafel dengkleh KR met plank

265.00665.00

Over Salontafel dengkleh KR met plank

Teakhouten salontafel van dengkleh Teakhout. Dit is gerecycled teakhout met een licht grijze nerf in het blad. Het tafelblad heeft een rustige uitstraling. Het blad is 3 cm dik en heeft aan de kopsekant een kopregel.. Aangezien hout in de breedte werkt kan het zijn dat door het werken van het hout de kopregel iets gaat uitsteken. De salontafel heeft een of 2 lades. Afhankelijk van de maat. De onderplank is opgedikt. De rand is 3 cm dik, middenin is de plank 1 cm dik.

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 100×100 tot en met 80×80

Teaksoort

Dengkleh

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer