Relaxfauteuil Jesse

2,750.00

VoorraadOp voorraad

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Over Relaxfauteuil Jesse

Relaxfauteuil Jesse is een eigentijdse relaxfauteuil. De relaxfauteuil wordt handgemaakt in Nederland en is in meerdere kleer en stofsoorten te verkrijgen. Daarnaast kunt u kiezen voor een duo motor waardoor de rug en voeteneind afzonderlijk van elkaar kunnen worden bediend. Dit gebeurt aan de hand van tiptoetsen, die u naar geland links of rechts van de armleuning kunt plaatsen. Overige opties zijn: een andere voet, andere naden, lende/hoofdkussen en accu. De relax fauteuil zoals deze in de winkel staat heeft de eigenschappen zoals hiernaast beschreven.

Afmetingen & details

SKU

12995

Merk

Chill-Line

Motor

Ja, Duo motor

Uitvoering

Met arm

Voet

Vierkant zwart ijzer

Leersoort

Kenia

Kleur

Denim blauw

Binnen of Buiten

Binnen

Woonstijl

Landelijk modern

Thuisbezorging

Vraag naar de mogelijkheden

Tot 3 jaar garantie

Op onze teakmeubelen

Beoordeeld met een 9,6

Door 5044 klanten

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer