Relaxbank Palm

4,439.00

VoorraadOp voorraad

Over Relaxbank Palm

Dat is nog een comfortabel genieten. Een tweepersoonsbank die los van elkaar bediend kan worden in een actieve stand of juist een complete relaxstand. De bank is een 2,5 zits en staat in de winkel in Afrika leer in de kleur Olive met een accu. De bank wordt standaard geleverd met adapter voor aansluiting op het lichtnet. Een accu is een meer optie. De prijs zoals vermeld op de website is met adaptor

Afmetingen & details

SKU

13988

Eigenschappen

Zijn van toepassing op het model in de winkel

Kleur

Olive

Leersoort

Afrika

Merk

L'Ancora

Hoogte armleuning

63 cm

Zit diepte

52/95 cm

Zithoogte

42 cm

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer