Het heeft even geduurd, maar de deuren van onze prachtige showroom zijn weer geopend. En dat betekent ook dat Personal Shopping weer mogelijk is! Wil jij je in alle rust laten inspireren door onze prachtige teakhouten meubelen, 19 (!) verschillende stijlkamers en een ervaren interieurspecialist van Troedoor? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Boek een shopafspraak

Verwonder je over onze vernieuwde stijlkamers en ontdek artikelen die nog niet via de webshop te koop zijn. Je kunt direct bij onze collega’s bestellen en we bezorgen zo snel mogelijk. Personal Shopping vindt plaats op basis van een vaste afspraak en is uiteraard geheel vrijblijvend. We hopen je snel te zien in Heteren!

 
Shopafspraak maken.

gallery-img3

Hoe werkt het?

Na ontvangst van je Personal Shopping aanvraag, nemen onze collega's in de winkel zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Afspraak gemaakt? Dan staat één van onze interieurspecialisten op het afgesproken tijdstip voor je klaar met een kopje koffie. We vragen je bij de ingang te registreren en een mondkapje te dragen.

Wil je ons liever bellen voor een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 026-4790871.