Sfeermakers in teak

Troedoor is een bijzondere woonwinkel met liefde voor teak én Indonesië.

Troedoor is een unieke woon- en webwinkel, ontstaan uit de liefde voor duurzame teakmeubelen en Indonesië. In ons familiebedrijf combineren we oer-Hollandse service met de warme gastvrijheid van Indonesië. Ons betrokken team helpt je graag met interieuradvies en duurzame teakmeubelen die echt bij je passen.

Bekijk ons team 

Mixed wood eetkamerbank Andreas

Goudkuil
Trou d’or - Troedoor

Een 'droomwinkel' met teakhouten meubels uit Indonesië.

Het verhaal van Troedoor begint lang geleden. Eind jaren ’80 woonde de familie Goudkuil een tijdlang in Indonesië. Terug in Nederland besloten vader Jan en zoon Edmar Indonesische teakhouten meubels te importeren. Dit is in de jaren er na hard gegroeid. In 2008 werd ook een andere droom werkelijkheid: een eigen woonwinkel en showroom, waar iedereen de pracht van duurzame teakmeubelen kan ervaren. Troedoor – een fonetische weergave van het Franse trou d’or, oftewel Goudkuil – was geboren.

Authentieke handgemaakte teakmeubelen

Eerlijk & duurzaam

Al onze meubelen zijn gemaakt van plantageteak of gerecycled teak in onze eigen fabriek in Indonesië.

Door onze eigen geschiedenis in Indonesië hebben we een hechte band met de bevolking en medewerkers in onze fabriek. Zo ondersteunen we hen bij bijvoorbeeld huisvesting, scholing, gezondheidszorg en weeshuizen. We investeren dus niet alleen in topkwaliteit teakmeubelen voor een eerlijke en scherpe prijs, maar ook in het land en de mensen die ons zoveel bieden.