You are here: Home > Onze winkel > Privé Winkelen

Privé Winkelen

Inspiratie opdoen in de showroom, terwijl we je alles vertellen over onze (teak) meubelen? Jammer genoeg is dit nu even niet mogelijk. Toch laten we je graag zien wat onze winkel te bieden heeft, want wij zitten niet stil! Laat je daarom digitaal rondleiden en adviseren door ons enthousiaste team. We vertellen je alles over de mooiste meubelen, gezellige woonaccessoires en prachtige wanddecoraties.

Verwonder je over onze vernieuwde stijlkamers en ontdek artikelen die nog niet via de webshop te koop zijn. Je kunt direct bij onze collega`s bestellen en we bezorgen zo snel mogelijk. Personal Shopping vindt plaats op basis van een vaste afspraak, duurt 15 tot 30 minuten en het is geheel vrijblijvend. En het is gratis én makkelijk! Laat via het formulier je gegevens achter en de eerste stap naar je nieuwe droominterieur is gezet.

Hoe het werkt
Na ontvangst van je aanvraag, nemen onze collega's in de winkel zo snel mogelijk contact op om de afspraak te bevestigen. Vervolgens staan we op het afgesproken tijdstip voor je klaar. We gebruiken FaceTime of Microsoft Teams. Deze software is gratis en het werkt eenvoudig. Het is niet nodig om zelf je camera in te schakelen maar het mag natuurlijk wel.